Utbildning och underhållning på jobbet

Vi underhåller, utbildar och ger dig och dina kollegor upplevelser!

Vad är teater för jobbet?

Våra lösningar för team och arbetsplatser

Har du någon gång varit med om ett evenemang, workshop eller en kurs där du träffat oss så förväntar du dig skratt, kreativa spännande insikter, ökad sammanhållning i arbetsgruppen och en egen ökad kreativitet.Med vår breda mångåriga erfarenhet skräddarsyr vi många evenemang åt företag och organisationer.

Improvisationsteater kan alla lära sig och ha nytta av. Improvisationsteater tar tillvara på människors kreativitet; belyser och vässar den. Improvisationsteater är ett sätt att utvecklas.
Spela videoklipp

Skräddarsydda case

Improvisationer som får grupper att växa

”Vi behövde få upp ett problem till ytan”

”Vi behövde visa hur våra nya kärnvärden kunde se ut i vardagen på företaget”

” Vi vill skapa en ny kultur på vår arbetsplats”

”Det var så bra eftersom jag kunde kritisera skådespelarnas sätt att angripa ett problem istället för att direkt angripa min kollega”

Kunde Kundesson
Kunder vänder sig till Stockholms Improvisationsteater av olika anledningar. En av anledningarna är att det finns ämnen eller problem som behöver lyftas upp till ytan på ett lättsamt och konkret sätt.

Stockholms Improvisationsteater kan skapa case tillsammans med uppdragsgivaren där konkreta situationer i uppdragsgivarens vardag lyfts fram och belyser ämnet i fråga.

Dessa scener kan sedan användas som diskussionsunderlag och material i ett fortsatt arbete på en konferens och i vardagen.

Det unika med improvisationsteater i dessa sammanhang är aktualiteten och möjligheten att använda sig av åhörarna som finns där och deras upplevelser och sanning. Det blir aktuellt, konkret och personligt utan att vara privat.

Fler teambildande aktiviteter

Skratta tillsammans | Bli varm i kläderna | Lär känna varandra lite bättre

Icebreaker

En rolig aktivitet tillsammans!

En timme full av skratt och gemenskap. Ni kommer som ni är och träffar en improvisatör från ensemblen på Stockholms Improvisationsteater i ca en timme. Tillsammans provar ni helt förutsättningslöst olika improvisationsteater tekniker.


Ni kan vara hos er eller hos oss på teatern. Passar utmärkt som After Work eller uppvärmning/avslutning på en konferens. Om ni har evenemanget hos oss så kan det med fördel kombineras med vårt cafés After work paket med ett glas vin o tilltugg.

Workshop

Teambuildande workshops på ett tryggt, lättsamt och ärligt vis.

Detta är för gruppen som vill fördjupa sig mera i improvisationsteater, en bra aktivitet när du vill stärka teamet och se nya sidor hos varandra.

Här kan vi även ta upp olika teman och låta deltagarna prova på ämnen som kroppsspråk, att bli bättre på att övertyga och stå på scen framför publik.

I en workshop får deltagarna prova på olika anpassade improvisationsteaterövningar som främjar kreativiteten, spontaniteten och gruppsamarbete.

Temaföreställning

Underhållning med tänkvärda inslag och klar igenkänningshumor.

Detta är för dig som behöver ett underhållande avbrott i konferensen, interaktiv middagsunderhållning eller inhopp på dagens tema.

Här spelar vi scener (ingen ifrån publiken behöver komma upp på scenen) utifrån dagens ämne eller företagets verklighet. Med humor och värme som ledord skapas en unik föreställning med hög igenkänning som ofta blir ett bestående minne för publiken.

Kontakt

Kontakta mig för offert samt alla möjliga frågor och tankar.
Ring direkt – 070-733 97 61 – eller skicka ett mejl till
Janne Berg, ansvarig för Teater på jobbet: janne@impro.a.se